Dags att börja bubbla

Nu har det snart gått ett år sedan jag lämnade den dagspolitiska hetluften. Jag kan konstatera att för tillfället ångrar jag inte mitt beslut utan trivs förträffligt att nu befinna mig i den ”riktiga” världen från morgon till kväll!

Även om jag trivs med min nya tillvaro finns det absolut saker jag saknar. Utöver en del av mina kolleger så saknar jag nog mest att få tillfälle att ”tycka” och ha åsikter. För åsikter saknar jag verkligen inte, och det är ibland irriterande att inte ha möjlighet att kunna föra fram dem och få möjlighet att debattera dem med andra!

För att råda bot på min på denna åsikts- eller bubbelabstinens har jag bestämt mig för att pröva på att blogga lite. Framöver kommer ni nu att möta en del av mina tankar om livet, vardagen, världen och vad som nu faller mig in här på min blogg Ehns bubbel!

Jag kommer att puffa på min FB sida när jag skrivit ett nytt blogginlägg så via den kan du följa mitt bubblande. Du kan också följa denna sida så får du en avisering om att nått nytt är pågång!

Kommentera och debattera gärna det jag skriver, men håll god ton och försök hålla er till ämnet. Vårt samhälle idag behöver debatt och diskussion men då en som håller klass och stil. Ingen vinner på att jämt gnälla, klaga och hata utan det vi behöver är förlag och alternativ.

Ha det gott!

Nu bubblar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s