Taggad att ta plats i Riksdagen – Några löften

Redan drygt ett år innan valet meddelade jag att jag står till förfogande som kandidat. Jag berättade att jag är mycket intresserad av uppdraget som sådant och att jag såg fram emot att tillsammans med sittande riksdagsledamot bilda ett starkt team inför 2019 års riksdagsval. Så blev det och om drygt 3 veckor infaller nu valdagen! Jag är rejält taggad och känner att jag verkligen kunde vara till nytta för Åland i Helsingfors

För mig är det viktigt att deklarera min ideologiska hemvist, då många av de frågor som kommer att avgöras under inkommande mandatperiod inte kommer att beröras i valrörelsen. Men genom att berätta att min ideologiska grund är borgerlig, färgad av såväl moderata, liberala som konservativa värden ger det dig som väljare en bild av hur jag ser på samhället och hur jag skulle vilja att det utvecklas. Visserligen kommer jag som riksdagsledamot att få sätta mycket av mitt arbetet på att vara en ambassadör för Åland och stötta och hjälpa landskapsregeringen i arbetet med åländska frågor, men samtidigt ska jag också representera ålänningarna i alla de frågor som inte finns inom självstyrelsen och därmed blir den ideologi jag står upp för viktig.

Nedan kan du läsa tre löften jag kommer att jobba utgående från under kommande mandat period.

Ehn för Alla – Alla för Ehn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s