FÖR ÅLAND!

Ehn för Alla – Alla för Ehn!

De 25 senaste åren har jag haft förmånen att jobba med politik på såväl hel- som deltid. Under dessa år har jag varit engagerad i såväl kommunal- som i landskapspolitiken, t.ex. stadssyrelseordförande i Mariehamn, utbildnings- och kulturminister samt lagtingets talman. Detta har gett mig lång erfarenhet och dessutom ett omfattande kontaktnät vilket jag tror kommer till stor nytta i Riksdagen.

Mina kolleger och andra brukar beskriva mig som intresserad, engagerad och diplomatisk. Min uppfattning är att även detta kan komma till stor nytta.

Jag, tillsammans med Mats Löfström, kandiderar på listan för Åland stödd av Moderat Samling, Liberalerna och Centern. Väljarna vet därmed att grunden till åsikterna hämtas i en borgerlig värdegrund.

Jag ser framemot att tillsammans med lagtinget, landskapsregeringen och de åländska partierna, få stärka laget, Team Åland, för största möjliga framgång – För Åland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s