Häng med i kampanjen

I lördags höll jag mitt första organiserade kampanjtillfälle tillsammans med tiotalet glada moderata vänner.

En del av Team Åland – Glada Moderater!

Som jag tidigare skrivit om här har jag en kalender som är rätt full med vardagshändelser, vilket är lysande för kampanjen! Vi politiker ska ju befinna oss just ute i verkligheten för att kunna göra ett gott jobb!

Under kommande veckor kommer jag att utöver mina vardagliga sysslor också att ordna olika tillfällen för diskussion och dialog. Nu inkommande lördag kl 13-19 kan du träffa mig på Ålands Handelsmässa på Baltic Hallen! Du är hjärtligt välkommen dit för att diskutera politik med mig och andra glada moderater!

Tillsammans skapar vi ett starkt lag, Team Åland! Häng med du också!

Ehn för Alla – Alla för Ehn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s