TEAM ÅLAND

Lagtingsledamot Johan Ehn (MSÅ) i ett anförande om externpolitik vid plenum den 4 mars 2019.

 

Idag presenterade Moderat Samling, Liberalerna och Centern den lista som man gemensamt går till val på. Listans kandidater är Johan Ehn och Mats Löfström. Det ska bli oerhört inspirerande att få följa med på resan mot Helsingfors den 14 april!

 

screenshot_20190304_223835


För mig är samarbete och att bygga ett framgångsrikt lag en viktig uppgift för de kommande fyra åren. Vikten av att skapa ett Team Åland i våra externpolitiska sammanhang är av största betydelse. Det föder respekt, det föder framgång. På hemmaplan är det naturligt och viktigt att nöta åsikter mot varandra och visa upp likheter och skillnader för väljarna. När valet väl är genomfört gäller det att komma ihåg vikten av att enas i en enad front utåt.

 

 


Jag har vigt de senaste 15 åren till att i politiken hitta vägar för att nå framgång i utvecklingen av Åland för ålänningarnas bästa. Detta har jag gjort som lagtingsledamot, partiordförande minister och talman. Särskillt under senaste 8 åren har jag i uppdragen som minister och talman haft förmånen att bygga ett brett kontaktnät såväl på som utanför Åland. Dessa erfarenheter och kontaktnät vill jag nu gärna vara med och dels med mig av de kommande åren. Vår lista med kandidaterna Johan och Mats och partierna Moderat Samling, Liberalerna och Centern känns som en god grund för att bygga ett framgångsrikt Team Åland! Nu kör vi! För Åland!
 
Screenshot_20190304_223807
 
Ehn för Alla – Alla för Ehn!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s